Fien & Teun Winterdorp

Een Hollandse winter is het pas echt, wanneer de lichtjes aangaan, er geschaatst kan worden en je kan genieten van het samen zijn onder het genot van een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Dit winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp!

Van 11 november 2022 t/m 8 januari 2023 komt het Fien & Teun Winterdorp terug naar Vakantiepark Molenwaard. En nu nog groter! Met onder meer een échte ijsbaan van 300 m2 , het lichtjesfeest, een oud-Hollandse carrousel en Molenwaard in miniatuur, belooft het weer een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

En niet te vergeten, toegang is gratis voor gasten van Vakantiepark Molenwaard, abonnementhouders van Avonturenboerderij Molenwaard en inwoners van de gemeente Molenlanden! 

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 20.00 uur.
Het is niet nodig je bezoek te reserveren.

Schaatsen op écht ijs!

Schaatsen op écht ijs!

Het Fien & Teun Winterdorp beschikt over een échte ijsbaan van wel 300 m2! Schaatsen kan je kosteloos huren, maar je mag natuurlijk ook eigen schaatsen meenemen.
Lichtjesfeest

Lichtjesfeest

's Avonds is het Fien & Teun Winterdorp prachtig verlicht. Loop een rondje langs alle figuren en kom meer te weten over het winterseizoen.
Oud-Hollandse carrousel

Oud-Hollandse carrousel

Stap terug in de tijd en ga in de oud-Hollandse draaimolen. Hoeveel rondjes maak jij?

Activiteiten

 

Ontmoet Sinterklaas

Ga op de foto met Sinterklaas en zijn pieten en vertel hen jouw verlanglijstje.

12 & 13 november

16  t/m 20 november

23 t/m 27 november

30 november t/m 5 december

Ontmoet de Kerstman

Ontmoet de vro-ho-ho-lijke kerstman en ga met hem op de foto.

10 & 11 december 

17 & 18 december 
 
24 t/m 26 december

Lichtjes op Vakantiepark Molenwaard

Tijdens deze donkere winterdagen is Vakantiepark Molenwaard prachtig versierd. Leg tijdens je bezoek aan het Fien & Teun Winterdorp de lichtjesroute af en ontdek nog meer over het prachtige winterseizoen.

t/m 8 januari

Een kort voorproefje van het Fien & Teun Winterdorp

Informatie

 

Over het Fien & Teun Winterdorp

Het boertje en boerinnetje Fien & Teun ontdekken samen het liefst van alles over de Hollandse boerenlandleven. Tijdens de wintermaanden vinden zij het leuk om te schaatsen, warme chocolademelk te drinken en nog veel meer! Omdat dit veel leuker is om samen te doen, hebben zij nu een eigen Winterdorp. Hier beleef je samen de grootste ijspret!

Reglement & Coronatoegangsbewijs

Om ieders bezoek aan het Fien & Teun Winterdorp zo aangenaam mogelijk te maken, zijn deze regels en richtlijnen opgesteld. Met het betreden van het Fien & Teun Winterdorp gaat je akkoord met dit reglement.

Daarnaast is het in verband met de huidige coronamaatregelen verplicht een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie te laten zien bij het betreden van het Fien & Teun Winterdorp.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar winterdorp@fienenteun.nl of bel naar 0184 784 078.

Bezoekadres: Bloklandsekade 5, 2975 LA Ottoland.