Fien & Teun Winterdorp

Fien & Teun Winterdorp van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 bij Vakantiepark Molenwaard.

Een Hollandse winter is het pas echt, wanneer de lichtjes aangaan, er geschaatst kan worden en je kan genieten van het samen zijn onder het genot van een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Dit winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 bij Vakantiepark Molenwaard. Hier kun je genieten van een 225 m2 grote, overdekte schaatsbaan van écht ijs en koek-en-zopie met oer-Hollandse, winterse lekkernijen. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

Kom je ook gezellig schaatsen? 

_

Vakantiepark Molenwaard
Bloklandsekade 5 in Ottoland 

_

Wegens de huidige coronamaatregelen is het mogelijk om tot 17.00 uur te schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp. Heb je tickets voor na 17.00 uur in de periode van 28 november t/m 18 december, dan zetten wij je tickets graag kosteloos om naar een ander moment. Dit kan door een mail te sturen naar winterdorp@fienenteun.nl met daarin je bestelnummer en het gewenste moment naar waar het omgezet mag worden.

Schaatsen op écht ijs!

Schaatsen op écht ijs!

Wil jij net als Fien & Teun de grootste ijspret beleven? Koop dan hier je tickets om te schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp op Vakantiepark Molenwaard. Kosten bedragen €7,50 en is inclusief schaatsverhuur!
Schaatsen voor abonnementhouders

Schaatsen voor abonnementhouders

Heb jij een abonnement van de Avonturenboerderij? Dan kun je op vertoon van je abonnement en reservering gratis schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp op Vakantiepark Molenwaard. Inclusief schaatsverhuur!
Sinterklaas Arrangement

Sinterklaas Arrangement

Met het Sinterklaas-arrangement verblijf jij op Vakantiepark Molenwaard, krijg je gratis toegang tot het Fien & Teun Winterdorp en kun je zelfs je schoen zetten!

Activiteiten

 

Sinterklaas op bezoek bij het Fien & Teun Winterdorp

Oh, kom maar eens kijken… ook Sinterklaas komt op bezoek bij het Fien & Teun Winterdorp op Vakantiepark Molenwaard. Tijdens zijn bezoek kan om ieder die dat wil hem ontmoeten en natuurlijk wensenlijstjes aan hem doorgeven.

13 & 14 november 2021
20 & 21 november 2021
27 & 28 november 2021
4 & 5 december 2021

Arrangementen

 

Vier een écht winters kinderfeestje

Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes heb je de grootste ijspret bij het Fien & Teun Winterdorp. Geniet van al het leuks wat er bij de winter hoort en heb het leukste kinderfeestje in de winter!

De kosten bedragen €12,50 per persoon en is inclusief:

  • 1,5 uur schaatsen
  • Eén kop warme chocolademelk
  • Eén broodje knakworst
  • Schaatsdiploma

Boek je kinderfeestje!

Eet een gezellig hapje mee!

Kom je schaatsen? Ga dan ook eten bij Gasterij Molenwaard en krijg het aankoopbedrag van je tickets retour. Bij Gasterij Molenwaard kun je genieten van de meest authentieke en ambachtelijk bereidde gerechten gemaakt van verse streekproducten.

Wegens de huidige coronamaatregelen is Gasterij Molenwaard open tot 17.00 uur.

Maak een reservering

Blijf slapen bij Fien & Teun

Wil jij misschien wel meerdere keren het Fien & Teun Winterdorp bezoeken? Dan kun je ook een nachtje bij ons blijven slapen op Vakantiepark Molenwaard. Zo geniet je nog langer van de gezellige winterse sfeer!

Regel jouw verblijf

Een kort voorproefje van het Fien & Teun Winterdorp

Extra informatie

 

Over het Fien & Teun Winterdorp

Het boertje en boerinnetje Fien & Teun ontdekken samen het liefst van alles over de Hollandse boerenlandleven. Tijdens de wintermaanden vinden zij het leuk om te schaatsen, warme chocolademelk te drinken en nog veel meer! Omdat dit veel leuker is om samen te doen, hebben zij nu een eigen Winterdorp. Hier beleef je samen de grootste ijspret!

Reglement & Coronatoegangsbewijs

Om ieders bezoek aan het Fien & Teun Winterdorp zo aangenaam mogelijk te maken, zijn deze regels en richtlijnen opgesteld. Met het betreden van het Fien & Teun Winterdorp gaat je akkoord met dit reglement.

Daarnaast is het in verband met de huidige coronamaatregelen verplicht een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie te laten zien bij het betreden van het Fien & Teun Winterdorp.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar winterdorp@fienenteun.nl of bel naar 0184 784 078.

Bezoekadres: Bloklandsekade 5, 2975 LA Ottoland.