Fien & Teun Winterdorp

Een Hollandse winter is het pas echt, wanneer de lichtjes aangaan, er geschaatst kan worden en je kan genieten van het samen zijn onder het genot van een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Dit winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp welke je kan bezoeken van 12 november 2021 t/m 9 januari 2022 bij Vakantiepark Molenwaard. Hier kun je genieten van een 200 m2 grote schaatsbaan van écht ijs en koek-en-zopie met oer-Hollandse, winterse lekkernijen. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

Schaatsen op écht ijs!

Schaatsen op écht ijs!

Wil jij net als Fien & Teun de grootste ijspret beleven? Koop dan hier je tickets om te schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp. Kosten bedragen €7,50 en is inclusief schaatsverhuur!
Schaatsen voor abonnementhouders

Schaatsen voor abonnementhouders

Heb jij een abonnement van de Avonturenboerderij? Dan kun je op vertoon van je abonnement en reservering gratis schaatsen bij het Fien & Teun Winterdorp, inclusief schaatsverhuur!
Sinterklaas Arrangement

Sinterklaas Arrangement

Met het Sinterklaas-arrangement verblijf jij op Vakantiepark Molenwaard, krijg je gratis toegang tot het Fien & Teun Winterdorp en kun je zelfs je schoen zetten!

Activiteiten

 

Sinterklaas op bezoek bij het Fien & Teun Winterdorp

Oh, kom maar eens kijken… ook Sinterklaas komt op bezoek bij het Fien & Teun Winterdorp. Tijdens zijn bezoek kan om ieder die dat wil hem ontmoeten en natuurlijk wensenlijstjes aan hem doorgeven.

13 & 14 november 2021
20 & 21 november 2021
27 & 28 november 2021
4 & 5 december 2021

Arrangementen

 

Vier een écht winters kinderfeestje

Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes heb je de grootste ijspret bij het Fien & Teun Winterdorp. Geniet van al het leuks wat er bij de winter hoort en heb het leukste kinderfeestje in de winter!

De kosten bedragen €10,- per persoon en is inclusief:

  • 1,5 uur schaatsen
  • Eén kop warme chocolademelk
  • Eén broodje bal of worst
  • Schaatsdiploma

Boek je kinderfeestje!

Eet een gezellig hapje mee!

Kom je schaatsen? Blijf na afloop dan dineren bij de gezellige Gasterij Molenwaard en krijg het aankoopbedrag van je tickets retour. In Gasterij Molenwaard kun je genieten van de meest authentieke en ambachtelijk bereidde gerechten gemaakt met verse streekproducten.

Maak een reservering

Blijf slapen bij Fien & Teun

Wil jij misschien wel meerdere keren het Fien & Teun Winterdorp bezoeken? Dan kun je ook een nachtje bij ons blijven slapen op Vakantiepark Molenwaard. Zo geniet je nog langer van de gezellige winterse sfeer!

Regel jouw verblijf

Extra informatie

 

Over het Fien & Teun Winterdorp

Het boertje en boerinnetje Fien & Teun ontdekken samen het liefst van alles over de Hollandse boerenlandleven. Tijdens de wintermaanden vinden zij het leuk om te schaatsen, warme chocolademelk te drinken en nog veel meer! Omdat dit veel leuker is om samen te doen, hebben zij nu een eigen Winterdorp. Hier beleef je samen de grootste ijspret!

Reglement & Coronatoegangsbewijs

Om ieders bezoek aan het Fien & Teun Winterdorp zo aangenaam mogelijk te maken, zijn deze regels en richtlijnen opgesteld. Met het betreden van het Fien & Teun Winterdorp gaat je akkoord met dit reglement.

Daarnaast is het in verband met de huidige coronamaatregelen verplicht een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie te laten zien bij het betreden van het Fien & Teun Winterdorp.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op door te mailen naar winterdorp@fienenteun.nl of bel naar 0184 784 078.

Bezoekadres: Bloklandsekade 5, 2975 LA Ottoland.