Fien & Teun Winterdorp

Tot volgend jaar!

Een Hollandse winter is het pas echt, wanneer de lichtjes aangaan, er geschaatst kan worden en je kan genieten van het samen zijn onder het genot van een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Dit winterse-gevoel komt helemaal tot leven bij het Fien & Teun Winterdorp welke terug zal komen van 11 november 2022 t/m 8 januari 2023 bij Vakantiepark Molenwaard. Het belooft een gezellig winterfestijn te worden voor jong en oud!

***

Het Fien & Teun Winterdorp heeft afgelopen jaar eerder haar deuren moeten sluiten door de coronamaatregelen. Had je al tickets gekocht en kon dit niet doorgaan? Dan krijg je van ons vrijkaarten voor de Avonturenboerderij, welke je later dit jaar kan bezoeken. Hiervoor kun je een mailtje sturen met je bestelnummer naar winterdorp@fienenteun.nl.

Een kort voorproefje van het Fien & Teun Winterdorp

Informatie

 

Over het Fien & Teun Winterdorp

Het boertje en boerinnetje Fien & Teun ontdekken samen het liefst van alles over de Hollandse boerenlandleven. Tijdens de wintermaanden vinden zij het leuk om te schaatsen, warme chocolademelk te drinken en nog veel meer! Omdat dit veel leuker is om samen te doen, hebben zij nu een eigen Winterdorp. Hier beleef je samen de grootste ijspret!