Fien en teun

Vakantiepark Molenwaard

De mooiste dromen worden werkelijkheid op Vakantiepark Molenwaard.

Slaap als een écht boertje of boerinnetje in het knusse Fien & Teun Boerderijtje. Ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid, midden in het Groene Hart. Met jouw Polderpaspoort ga je met Fien en Teun, in jouw huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht. Bezoek Avonturenboerderij Molenwaard, help de dierverzorger, ga op bezoek bij een echte boer, knutsel een insectenhotel, speel mee met echte Oudhollandse spellen of één van de vele andere leuke activiteiten.  

Op vakantie bij Vakantiepark Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Op slechts 10 minuten rijden

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met de hele familie het Hollandse landleven bij Fien en Teun: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, ponyrijden en verdwalen in het wilgendoolhof. En dat op slechts 10 munten rijden van Vakantiepark Molenwaard. Als gast krijg je tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard.

De prachtigste plekjes

Beleef samen meer...

Van oneindige polders tot sfeervolle stadjes, van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch en de Vestingdriehoek tot de lokale kaasboerderij, met de uitgebreide wandel- en fietskaart kom je langs de prachtigste plekjes in deze regio. Beleef samen meer... bij Vakantiepark Molenwaard!