Over Fien & Teun

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. 

Fien en Teun zijn te zien op Van Hoorne KIDS TV en in het theater, je kunt ze in het echt ontmoeten op Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard in Zuid-Holland én ze hebben een eigen film: Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest. 

Hoi, ik ben Fien!

Ik ben zes jaar en beleef samen met mijn broertje Teun de leukste avonturen op de boerderij! 

Ik ben gek op mijn vriendjes Sebastiaan het varkentje, Rosa de koe, Stip de pony en Pim, mijn hondje. 

Ik leer Teun allemaal leuke dingen over de boerderij en onze dieren. 

Fien over 2023
Teun over 2023

Hoi, ik ben Teun!

Ik ben vier jaar en het broertje van Fien! Samen met onze liefste dierenvriendjes en mijn zus Fien ga ik graag op ontdekking op onze boerderij.

Fien zegt dat ik heel nieuwsgierig ben en soms een beetje ondeugend.  

Ik vind het heel leuk om in mijn moestuin te spelen en de plantjes te verzorgen.

Hoi, ik ben Sem!

Ik ben 5 jaar en het neefje van Fien en Teun! Ik zit in groep 2 van de basisschool.

Samen met mijn ouders woon ik in de grote stad. Als mijn ouders op reis gaan mag ik bij Fien en Teun op de boerderij logeren. Daar leer ik elke keer weer wat nieuws en vind ik alle dierenvriendjes heel leuk!

Het liefst speel ik basketbal of oefen ik trucjes op mijn skateboard. Ook ben ik gek op vliegtuigen! Later wil ik misschien wel piloot worden.

Sem1600x1040ft 1