Nieuws & weetjes

Overzicht
27 februari 2024

Steven Kazan tovert Fien en Teun weg

Steven Kazan tovert Fien en Teun weg

Het populaire boertje en boerinnetje hebben een bezoek gebracht aan goochelaar Steven Kazan. Ter ere van hun nieuwe bioscoopfilm, Fien & Teun Circus op de Boerderij, liet Steven het boertje en boerinnetje zien hoe ze kunnen goochelen voor hun circus. Daarmee liet hij Fien en Teun verdwijnen. De twee wilde graag een grap uithalen door zich na de goocheltruc te verstoppen. Tot op heden is alleen nog niet bekend waar deze verstopplek is, en zijn het boertje en boerinnetje nog niet gevonden. Daarom start Van Hoorne Studios, het bedrijf achter Fien en Teun, een online zoektocht naar het boertje en boerinnetje op woensdag 28 februari 2024. Deelnemers aan de zoektocht maken hierbij kans op een uniek prijzenpakket.

Vind Fien en Teun en win!
Iedereen kan op woensdag 28 februari meedoen aan de zoektocht naar Fien & Teun. Op het Instagram kanaal van het boertje en boerinnetje (@fienenteun_) zal vanaf 13.00 uur ieder uur een nieuwe hint worden gedeeld waar het boertje en boerinnetje zijn. Deelnemers kunnen via de link raden waar Fien en Teun zijn. Degenen die het goed hebben, maken kans op een leuk Fien & Teun prijzenpakket. 

Fien & Teun Circus op de Boerderij
De derde film van het boertje en boerinnetje, Fien & Teun Circus op de Boerderij, is nu te zien in de bioscoop. In de film is Sebastiaan het Varken is bijna jarig. Dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk...