Nieuws & weetjes

Overzicht
25 juni 2024

Nederlands Openluchtmuseum en Fien & Teun lanceren een nieuw boek!

Molenaarsgraaf, 25 juni 2024

Nieuw Fien & Teun boek in samenwerking met Nederlands Openluchtmuseum

Met trots kunnen we aankondigen dat Fien & Teun een samenwerking zijn aangegaan met Nederlands Openluchtmuseum. Sinds woensdag 19 juni 2024 is hij te verkrijgen bij hun fysieke winkel in Arnhem en op de Van Hoorne Studios webshop.

Samen met Paul van Zeist en Tanya Clements-van Heusden is het boekje: Fien & Teun in het Nederlands Openluchtmuseum ontwikktelt. In het verhaal gaan Fien en Teun met opa en oma naar het Openluchtmusuem. Bij aankomst in het museum komen Fien en Teun voor een verrassing te staan want ze dachten een niet-schooldag te hebben en opeens moeten ze toch naar school..

De kernwaarden van het merk 'Fien & Teun' staan beschreven als: avontuur, humor, vrolijkheid, ontdekkend en spelend leren, verwondering, positiviteit en zorg voor de omgeving en elkaar. Dit sluit naadloos aan op de kernwaarden van Nederlands Openluchtmuseum om een heel breed publiek te kunnen bedienen en geschiedenis toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn we extra trots dat beide bedrijven krachten hebben gebundeld in dit boek: Fien & Teun in het Nederlands Openluchtmuseum. 

Zoek je dus een leuk en leerzaam uitje? Breng dan zeker een bezoekje aan Nederlands Openluchtmuseum en bestel ter voorbereiding het nieuwe Fien & Teun boek!

Fien & Teun in het Nederlands Openluchtmuseum