Nieuws & weetjes

Overzicht
11 november 2022

Het Winterdorp is terug en dit keer nog groter!

Het Winterdorp is terug en dit keer nog groter!

Het Winterdorp is terug! Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar Vakantiepark Molenwaard omgetoverd tot een winterdroom. Dit keer nog groter! Samen met het favoriete boertje en boerinnetje, Fien en Teun, kan jij tussen 11 november 2022 en 15 januari 2023 genieten van al het leuks wat een Hollandse winter te bieden heeft. Ben jij benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Lees dan snel verder!

Schaatsen & Parade

Een winter is geen winter zonder te schaatsen, toch? Daarom is er een échte ijsbaan waar jij kunt komen genieten van urenlang schaatsplezier! Verder kan je kijken naar de speciale Fien & Teun winterparade, dat wil je niet missen!

Miniatuur Molenwaard & Lichtjesfeest

Kerstdorp Molenwaard is te bewonderen in miniatuur, dit past ook helemaal bij de winterse sferen. Of loop jij liever een rondje over het park langs alle verlichte figuren? Hoeveel spot jij er tijdens deze lichtjesspeurtocht?

Oud-Hollandse carrousel & Speelschuur Molenwaard

Dit jaar is er nog een extra toevoeging, namelijk de oud-Hollandse carrousel! Hoeveel rondjes draai jij? Zin om even op te warmen? Dan kun je spelen in de binnenspeeltuin, Speelschuur Molenwaard, helemaal in thema van Fien & Teun. Hoe leuk! Het belooft een winter te worden om nooit meer te vergeten, kom jij hem samen met Fien en Teun beleven bij Vakantiepark Molenwaard?

Meer informatie over het Winterdorp en een bezoek? Kijk dan op de website van het winterdorp.