Nieuws & weetjes

Overzicht
31 maart 2023

Fien & Teun producten nu ook verkrijgbaar bij Boerenbond

Fien & Teun producten nu ook verkrijgbaar bij Boerenbond

Na een bezoek van het populaire boertje en boerinnetje Fien & Teun aan het Boerenbond filiaal in Groesbeek, is het officieel: Boerenbond en Fien & Teun starten een samenwerking. Vanaf april 2023 is er in 20 Boerenbond filialen, verspreid over heel het land, een breed assortiment Fien & Teun producten te vinden. Een perfecte match gezien zowel Fien & Teun als Boerenbond zich richten op het boerenlandleven.

 

Het Fien & Teun assortiment wat in de Boerenbond filialen te vinden is loopt uiteen van knuffels en boeken tot tuingereedschap, overalls, kaplaarzen en meer! Daarnaast start er voor consumenten ook een leuke actie en krijgen zij bij de aankoop van een Fien & Teun product een voucher voor het 2e kaartje gratis bij Avonturenboerderij Molenwaard. Zo kunnen kinderen niet alleen spelen met hun nieuwe Fien & Teun product, maar het boertje en boerinnetje ook in het echt ontmoeten.

 

Zowel Fien & Teun als Boerenbond kijken beiden uit naar een fijne samenwerking en hopen deze nog lang voort te zetten. De Fien & Teun producten zullen in ieder geval de rest van 2023 in de 20 Boerenbond filialen liggen.