Nieuws & weetjes

Overzicht
25 november 2022

Fien & Teun planten bloembollen in Keukenhof

Fien & Teun planten bloembollen in Keukenhof

 
In Keukenhof zijn de tuinmannen druk bezig met het planten van bloembollen voor seizoen 2023. Inmiddels zijn dan ook 5 van de 7 miljoen bloembollen geplant. Maar de tuinmannen konden wel een extra handje gebruiken en daarom kwamen Fien en Teun en een aantal kinderen vandaag, 25 november 2022, een handje helpen. Dit is de start van een mooie samenwerking tussen Fien & Teun en Keukenhof. Zo zullen de twee in de meivakantie Keukenhof opnieuw bezoeken.

Fien & Teun zijn al jaren een begrip in de wereld van familie-entertainment. Zo zijn ze bekend van TV, theater en hun eigen themapark, Avonturenboerderij Molenwaard, waar de twee boerenkinderen spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Nu kwamen zij naar Keukenhof om meer te leren over bloembollen. De tuinmannen vertelden het gezelschap alles over het planten van bloembollen, waarna de kinderen zelf de handen uit de mouwen mochten steken en de bollen in de grond werden geplant.

Vier de meivakantie met Fien & Teun in Keukenhof 
In het voorjaar keren Fien & Teun terug in Keukenhof met allerlei leuke activiteiten, spelletjes en een mini-theatershow voor kinderen. Alles in de sfeer van het échte Hollandse landleven.  

Keukenhof: een uitje voor het hele gezin 
In Keukenhof is voor kinderen meer te beleven dan genieten van de geuren en kleuren van de bloemen. Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en zwieren aan de kabelbaan. De week die in het teken staat van Fien & Teun maakt een bezoek aan Keukenhof nog leuker voor de kleintjes! 

Keukenhof is in 2023 geopend van 23 maart tot en met 14 mei. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.keukenhof.nl.