Nieuws & weetjes

Overzicht
19 oktober 2023

Fien & Teun krijgen een derde bioscoopfilm!

Fien & Teun krijgen een derde bioscoopfilm!

Goed nieuws voor alle fans van Fien & Teun! Het populaire boertje en boerinnetje komen in februari 2024 namelijk terug naar de bioscoop met een gloednieuw filmavontuur, Fien & Teun Circus op de Boerderij. Na het succes van hun eerste twee films, ‘Fien & Teun Het Grote Dierenfeest’ (2021) en ‘Fien & Teun Gaan Kamperen’ (2023), zijn de twee en hun dierenvriendjes nu druk bezig met de opnames voor hun derde avontuur in de studio’s van Van Hoorne Entertainment. En dat belooft een groot feest te worden!

Het verhaal van Fien & Teun Circus op de Boerderij

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide  een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... Tijdens het goochelen verdwijnt per ongeluk Mevrouw Konijn en dan dreigt het hele feest niet door te kunnen gaanLukt het Fien en Teun nu nog wel om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Net als de eerder verschenen films van Fien & Teun, wordt ‘Fien & Teun Circus op de Boerderij’ geproduceerd door merkeigenaar, Van Hoorne Entertainment, in coproductie met het Vlaamse Montana Media. De film staat opnieuw onder regie van Matthias Temmermans en de distributie is in handen van Dutch FilmWorks. Allen zijn ze zeer enthousiast over het succes van Fien & Teun en dat zij in drie jaar tijd al met hun derde film uit mogen brengen: “De eerste twee films van Fien & Teun bleken zo’n succes dat een derde film niet uit kon blijven. Ook dit verhaal past weer perfect bij het boertje en boerinnetje en naast dat het vermakelijk is, zal de film kinderen ook dingen leren. Daarbij bestaat het merk Fien & Teun in 2024 10 jaar en hoe mooi is het dan dat we met dit inmiddels zeer populaire kindermerk dan een derde film naar de bioscopen mogen brengen.” Aldus Michael van Hoorne, eigenaar van Van Hoorne Entertainment.

De release van "Fien & Teun Circus op de Boerderij!" is verwacht in februari 2024. Fien, Teun en hun dierenvriendjes zullen dan met hun nieuwe avontuur te zien zijn in bioscopen door heel Nederland.