Nieuws & weetjes

Overzicht
13 november 2022

De spetterende Sinterklaasvoorstelling van Fien & Teun is te zien in het theater!

De spetterende Sinterklaasvoorstelling van Fien & Teun is te zien in het theater!

 
Sinds 12 november zijn Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, in het theater te zien met Het Sinterklaasfeest! Samen met jou vieren ze het leukste feest van het jaar, kom jij kijken?

Een gezellig sinterklaasavontuur

Er komt een heel bijzonder bezoek, Sinterklaas komt namelijk langs op de boerderij! Fien en Teun maken zich, samen met hun dierenvriendjes, klaar voor de meest feestelijke periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met jullie, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten…

Kom jij dit avontuur samen met Fien en Teun beleven? Bestel dan nu je tickets. Hopelijk zien we jullie in het theater, wij kunnen niet wachten!

Ontmoet Fien en Teun in het écht!

Psst! Wist je dat je vóór en ná de voorstelling naar de Boerderij Experience kunt komen in de foyer van het theater. Hier ontdek jij spelenderwijs alles over het leven op de boerderij! Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.