Nieuws & weetjes

Overzicht
5 juni 2023

Consumenten van Boon’s Markt en MCD Supermarkt kunnen nu ook sparen voor Fien & Teun producten!

Consumenten van Boon’s Markt en MCD Supermarkt kunnen nu ook sparen voor Fien & Teun producten!


Vanaf vandaag, maandag 5 juni 2023, kunnen klanten van Boon’s Markt en MCD Supermarkt meedoen aan een leuke Fien & Teun spaaractie. Deze actie is voortgekomen uit de gloednieuwe samenwerking tussen Boon Food Group en het populaire kindermerk Fien & Teun. Volgens beide partijen een ideale match; door Fien en Teun naar de supermarkt te brengen, kunnen nog meer kinderen ontdekken dat groenten en fruit niet in de supermarkt groeit en leren zij over de oorsprong van de producten die hier te vinden zijn.

Consumenten krijgen tussen 5 juni en 29 juli bij iedere 5 euro aan boodschappen een spaarzegel. Met 20 spaarzegels is de spaarkaart vol. Tegen inlevering van de spaarkaart kunnen consumenten vervolgens kiezen voor een kortingsvoucher voor het 2e kaartje gratis bij Avonturenboerderij Molenwaard, waar families het Hollandse landleven zelf kunnen ontdekken, of krijgen zij 10 euro korting op de knuffels van Fien en Teun en de boerderijdieren.

Zowel Fien & Teun als Boon Food Group kijken uit naar een fijne samenwerking en hopen dat er enthousiast gespaard gaat worden. Voor meer informatie over deze spaaractie ga naar de winkels van Boon’s Markt of MCD Supermarkt of kijk op www.boonsmarkt.nl en www.mcd-supermarkt.nl