Kinderfilm

Yes, er is weer een nieuwe Fien & Teun kinderfilm in de bioscoop! We zijn enorm blij dat kinderen weer naar de leukste kinderfilm kunnen gaan en tijdens de film blij worden gemaakt door hun dierenvriendjes Fien & Teun!

Bekijk trailer

Bezoek de nieuwste kinderfilm van Fien & Teun

Ontdek het nieuwste avontuur van Fien & Teun op het grote scherm! Na het succes van eerdere films zoals Fien & Teun Het Grote Dierenfeest en Fien & Teun Gaan Kamperen, brengen we je nu de leukste film tot nu toe: Fien & Teun Circus op de Boerderij. 

Op Avontuur in het Circus met Fien & Teun

Het is bijna tijd voor het verjaardagsfeest van Sebastiaan het Varken, en Fien & Teun willen hem verrassen met iets spectaculairs. Wanneer ze een oude circuswagen ontdekken in de weide, weten ze dat dit de perfecte verrassing zal zijn! Samen met hun trouwe dierenvriendjes besluiten ze een eigen circusvoorstelling te organiseren. Maar het maken van een circus blijkt niet zo eenvoudig als ze dachten...

Tijdens het oefenen voor de voorstelling gaat er van alles mis. Mevrouw Konijn verdwijnt tijdens een goocheltruc en het hele feest dreigt in het water te vallen. Zullen Fien & Teun erin slagen om het circus op tijd klaar te krijgen voor Sebastiaans verjaardag?

De film is o.a. te zien bij Pathé en VUE.

Bestel je tickets