Plezier met Fien & Teun!

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Ook jij kan de leukste avonturen beleven met Fien en Teun. Ontek snel waar je het boertje en boerinnetje allemaal kunt ontmoeten!

Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard

Kom je op bezoek? Dan laten Fien en Teun je alles zien over het boerenlandleven. Genieten van tal van leuke attracties, shows en natuurlijk kan je hier ook Fien en Teun ontmoeten!
Op schoolreis!

Op schoolreis!

Beleef het leukste schoolreisje op de boerderij van Fien en Teun! De Avonturenboerderij prikkelt de nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.
Blijf slapen!

Blijf slapen!

Kom logeren bij het boertje en boerinnetje op Vakantiepark Molenwaard. Geniet van entertainment op het hoogste niveau en ontmoet alle Molenwaard helden tijdens de Molenwaard Sterrenparade.