Een gloednieuwe bioscoopfilm van Fien en Teun!

Fien & Teun Circus op de Boerderij

Goed nieuws voor alle fans van Fien & Teun! Het liefste boertje en boerinnetje zijn vanaf 4 februari 2024 terug op het witte doek met een gloednieuw filmfestijn: Fien & Teun Circus op de Boerderij. Na het succes van hun eerdere films, Fien & Teun Het Grote Dierenfeest (2021) en Fien & Teun Gaan Kamperen (2023), belooft ook deze film weer één groot feest te worden voor jong en oud.

BESTEL HIER JE TICKETS

Op circusavontuur met Fien & Teun!

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer.

Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... Tijdens het goochelen verdwijnt per ongeluk Mevrouw Konijn en dan dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nu nog wel om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Net als de eerder verschenen films van Fien & Teun, wordt Fien & Teun Circus op de Boerderij geproduceerd door merkeigenaar Van Hoorne Studios in samenwerking met het Vlaamse Montana Media. De film is opnieuw geregisseerd door Matthias Temmermans en de distributie in handen van Dutch FilmWorks. Het nieuwe filmfestijn van Fien en Teun is vanaf februari te zien in allerlei bioscopen door heel Nederland.

Blijf op de hoogte!

Wil jij niks missen van het laatste nieuws van Fien en Teun? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Websitefienenteunmenupicto500x500bioscoop