Familie Resort Molenwaard

De mooiste dromen worden werkelijkheid op Familie Resort Molenwaard.

Slaap als een écht boertje of boerinnetje in het knusse Fien & Teun Boerderijtje en ervaar de échte Hollandse poldergastvrijheid, midden in het Groene Hart. Met jouw Polderpaspoort ga je met Fien en Teun, in jouw huisje, op het park en in de omgeving op een spannende ontdekkingstocht. Bezoek Avonturenboerderij Molenwaard, help de dierverzorger, ga op bezoek bij een echte boer, knutsel een insectenhotel, speel mee met echte Oudhollandse spellen of neem deel aan één van de vele andere leuke activiteiten.  

Op vakantie bij Familie Resort Molenwaard

De prachtigste plekjes

Beleef samen meer...

Van oneindige polders tot sfeervolle stadjes, van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch en de Vestingdriehoek tot de lokale kaasboerderij, met de uitgebreide wandel- en fietskaart kom je langs de prachtigste plekjes in deze regio. Beleef samen meer... bij Familie Resort Molenwaard!   

Avonturenboerderij Molenwaard

Op slechts 10 minuten rijden

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Fien en Teun op Avonturenboerderij Molenwaard: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, ponyrijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Als gast krijg je tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard.