Avonturenboerderij Molenwaard

Het leukste dagje uit

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij themapark Avonturenboerderij Molenwaard stap je met het hele gezin in de belevingswereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Samen met een ontdekkingsboekje in de hand ga je op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows.

Plan je dagje uit

Ieder seizoen kent unieke thema’s en evenementen, zo is er altijd wat nieuws te beleven! Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun, smul van een overheerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenrestaurant en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. Beleef samen een onvergetelijk dagje uit midden in de Zuid-Hollandse polder!

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 én 2024 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB. 

Ontmoet Fien en Teun op de Avonturenboerderij!

Vier je kinderfeestje

Op de Avonturenboerderij

Beleef samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke verjaardag bij Fien & Teun! Ben jij een liefhebber van pannenkoeken, dol op paarden en/of pony's of kies je toch voor een oer-Hollands boerderij kinderfeestje? Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten!

Reserveer je kinderfeestje

Onbeperkt speelplezier

Met een jaarabonnement

Kun je nou net als Fien  &Teun geen genoeg krijgen van de Avonturenboerderij en zou je het liefst de volgende dag weer komen? Sluit dan jouw jaarabonnement af. Daarnaast profiteer je als abonnementhouder van vele extra's, zoals het Vriendjesweekend en de Boerenkerstmarkt, en kortingen! Op kinderfeestjes, een verblijf bij Familie Resort Molenwaard, de leukste merchandise en bij onze partnerparken.

Word abonnementhouder