Fien en teun
Logo 60d43524b5299

Avonturenboerderij Molenwaard

Waar spelen ontdekken is!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke dag middenin de Hollandse polder. 

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB!

Bestel je tickets bij de Avonturenboerderij

Avonturenboerderij Molenwaard

Waar spelen ontdekken is!

Bij Avonturenboerderij Molenwaard is van alles te beleven! Ontmoet Fien & Teun, geniet van de vele shows en attracties én haal je boerderijdiploma!

Wist je dat je op de Avonturenboerderij ook je kinderfeestje kunt vieren of met de hele klas naartoe kan op schoolreisje? 

Kom overnachten

in jouw eigen Fien & Teun Boerderijtje!

Kun je nou geen genoeg krijgen van de Avonturenboerderij en zou je het liefst de volgende dag weer komen? Dat kan! Kom gezellig met de hele familie logeren bij Fien en Teun op Vakantiepark Molenwaard!

Slaap zelfs als een écht boertje of boerinnetje in jouw eigen Fien & Teun Boerderijtje!