10 jaar Fien & Teun

Het merk Fien & Teun bestaat 10 jaar!

Wij zijn verheugd om dit jaar het 10-jarig jubileum van Fien & Teun te vieren! Het zijn tien jaren van groei, samenwerkingen en bijzondere momenten geweest die we met trots delen.


Het is een moment om terug te kijken op wat we hebben bereikt, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Heel dit jaar zullen wij deze mijlpaal samen met jullie vieren, omdat jullie een integraal onderdeel zijn van het Fien & Teun verhaal.


Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en partnerschap! Wij kijken ernaar uit te bouwen aan een nog mooiere droomwereld met al onze merken, waaronder Fien & Teun.

Highlights uit het verleden

Lorem ipsum dolor sit amet!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bedrijfsnieuws

Fien en Teun hebben hun eigen tulp!

Fien en Teun hebben hun eigen tulp!

25 april 2024

De Fien & Teun tulp is officieel gedoopt in Keukenhof op dinsdag 23 april, kom jij hem ook bewonderen tijdens de Fien & Teun week bij Keukenhof?

Steven Kazan tovert Fien en Teun weg

Steven Kazan tovert Fien en Teun weg

27 februari 2024

Het populaire boertje en boerinnetje hebben een bezoek gebracht aan goochelaar Steven Kazan. Ter ere van hun nieuwe bioscoopfilm, Fien & Teun Circus op de Boerderij, liet Steven het boertje en boerinnetje zien hoe ze kunnen goochelen voor hun circus. Daarmee liet hij Fien en Teun verdwijnen. De twee wilde graag een grap uithalen door zich na de goocheltruc te verstoppen. Tot op heden is alleen nog niet bekend waar deze verstopplek is, en zijn het boertje en boerinnetje nog niet gevonden.

Contact en samenwerkingen

Wij werken graag met u samen!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Contactformulier voor nieuwe zakelijke kansen + informatie over hoe bedrijven kunnen samenwerken met ons voor Fien & Teun en alle andere merken

 

Actiebutton!

Fien en teun logo
Stip logo
Mike logo
Woezel logo